Hoppa till sidans innehåll

Nya regler från hallen

04 FEB 2021 19:02
Hallen har gjort några småjusteringar i sina regler men oroa er inte, vi går igenom dem alla.
  • Skapad: 04 FEB 2021 19:02

I söndags hade vi vår första träning för terminen och vi hoppas att ni tyckte det var lika roligt som oss att äntligen få börja. De nya spelarna har fått med en melemsansökan hem. Om ni/de vill fortsätta träna med oss så vore det bra om föräldrarna fyller i medlemsansökan så att spelaren kan ta med den till oss så snart som möjligt. Om man inte fått någon medlemsansökan så är det bara att fråga. 

Som några av er redan märkt är omklädningsrummen avstängda. Det finns ett badrum vid receptionen och ett på våning 2. Vattenflaskorna fyller man hemma. För att undvika att alla sätter på sig skor brevid banorna eller vid skostället så vill hallen att alla spelare som ska till badmintonbanorna byter skor på våning 2. En trappa finns vid entrén och en annan precis brevid banorna. På våning 2 kan man ta på och av ytterkläder, bytta skor samt förvara sina saker (inklusive skor). 

När vi ändå pratar skor. Vi har ett ganska nytt och väldigt fint golv i hallen som vi vill att ska hålla så länge som möjligt. Därför vill vi att alla spelare har någon form av innomhus skor (dvs skor som inte används utomhus och har blivit rengjorda ifall de någonsin använts utomhus) med bra fäste. Det är även viktigt att skorna inte har svart sula då dessa kan färga av på golvet. Som ny spelare är det därför viktigt att man hittar ett par skor som passar beskrivningen. Racket däremot går att låna av oss. 

Föräldrar får inte stanna i hallen (helst inte ens gå in) utan ska bara lämna sina barn. Så fort träningarna slutar är det viktigt att alla spelare lämnar lokalen direkt. Vi lovar att behandla era barn väl. 

/söndagstränarna

Skribent: Linnea Stålberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Sundbybergs BMK - Badminton
Mikael Axland, Grönlingens väg 2
17462 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sundbybergbmk@gmail....

Se all info