Hoppa till sidans innehåll

Uppskjuten Terminstart

08 JAN 2021 18:04
Som konsekvens av cononaläget och de rådande rekomendationerna har vi inte möjlighet att påbörja terminen den 10:e januari såsom tidigare planerat.
  • Uppdaterad: 09 JAN 2021 16:05

Vi har valt att skjuta på terminsstarten. Söndagsträningarna är nu planerade att starta den 31 januari och vi hoppas kunna starta då. Vardagsträningarna för samtliga är inställta tills vidare och kommer vara inställat minst fram till den 24 januari. Vi återkommer med mer information kring vardagsträningarna. 

Hösterminens uteblivna tränningar kommer kompenseras för berörda spelare. Hur mycket den kompensationen blir kommer fastslås inom kort och alla vinst klubben har fått tack vare uteblivna spelare ska betalas tillbaka. Vårterminens kompensation är fortfarande uner planeringsstadiet och beror på hur många uteblivna tränningar det blir. Vi ser dock hellre att de uteblivna tränningarna kompenseras med fler tränningar (exempelvis en färlängd termin) än återbetallning. 

Vi är väldigt glada över att så måmga spelare vi fortsätta i klubben sammt uppskattar alla nya intresseanmällningar. Tyvärr har inte möjlighet att ta in några nya spelare just nu då vi helt enkelt inte vet hur terminen ska se ut. Förhoppningsvis kan vi ta in nya spelare senare. 

Rackethallen är fortfarande öppen så man kan som privatperson boka en bana. Då gäller begrännsingen max 2 personer per bana samt att några banor är fullkommligt avstängda. 

Precis som förra terminen så består instagramkontot (sumpansserielag) där ni kan hitta några bra tränningspass. Det kanske även blir ett onlinetränningspass för alla intresserade någon gång under början på året. Mer information kring det hittar ni huvudsakligen på instagram. 

Skribent: Linnea Stålberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Sundbybergs BMK - Badminton
Mikael Axland, Grönlingens väg 2
17462 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sundbybergbmk@gmail....

Se all info